Börsåret 2021 har gått mot sitt slut.

2021 började drastiskt med efterdyningar från Presidentvalet i USA och stormning av Kapitolium.
Det fortsatte sedan med global halvledarbrist, kontainerfartyg som fastnade i Suezkanalen och stora prishöjningar på frakt. Det har faktiskt varit svårt att få tag på prylar.
Centralbankerna har fortsatt att pumpa ut coronastödpengar i systemet, huspriserna i Sverige ligger på rekordnivå och börsen har gått urstarkt.
Vaccineringen mot COVID-19 som skulle ge oss friheten åter, gav oss bara tillfällig frihet. Den breda vaccineringen gjordes under våren 2021. Dock kom den 4:e vågen med Delta och Omikron och nu ligger landet nere i restriktioner igen. Det verkar inte bättre än att man får gnugga ännu ett år med COVID-19, vaccineringar och restriktioner.

Inflationen rusar i USA och det ska bli intressant att se om de höjer räntorna, om det spiller över till EU/Sverige, om företagen klarar av detta och om huspriserna påverkas.

Jag fortsätter att vara fullinvesterad. Sitt lugnt i båten, let the snowball grow.

Portföljens utveckling 2021: +52,17 %
Årlig jämförelsetabell, Portföljen benämns ”Ingenjorsliv”, SIXRX som jämförselseindex. Har också en post med Onoterade aktier.

2021 det hittills absolut bästa året sen jag startade uppföljningarna 2013! Helt otrolig utveckling, +51%. Bara att tacka och ta emot och fortsätta göra trygga, smarta investeringar till 2022. Det kan alltid gå ned men jag hoppas på ännu ett stabilt år uppåt.

Tack och hej!